how to start the adsr primitive with a trigger ?

For general discussions related to SynthMaker.

Moderators: electrogear, exonerate

how to start the adsr primitive with a trigger ?

Postby tracert on Tue Jan 31, 2012 6:09 pm

I need to start the adsr of the adsr primitive whith a simple trigger, who can show me a capture of a simple schematic ?
Thanks
tracert
essemer
 
Posts: 29
Joined: Sat Mar 26, 2011 7:55 pm

Re: how to start the adsr primitive with a trigger ?

Postby djbrynte on Tue Jan 31, 2012 6:35 pm

I dident get it. Can some one explains what he means and i do the OSM file.
djbrynte
smanatic
 
Posts: 877
Joined: Mon Jun 22, 2009 9:51 am
Location: Stockholm, Sweden

Re: how to start the adsr primitive with a trigger ?

Postby Yuroun on Tue Jan 31, 2012 7:12 pm

tracert wrote:I need to start the adsr of the adsr primitive whith a simple trigger, who can show me a capture of a simple schematic ?
Thanks


You mean the hold?
User avatar
Yuroun
essemist
 
Posts: 86
Joined: Mon Dec 19, 2011 6:32 pm
Location: Tilburg, The Nethlands

Re: how to start the adsr primitive with a trigger ?

Postby infuzion on Wed Feb 01, 2012 6:12 am

Gate - input is usually connected to the MIDI/Voice to Poly Gate-output.
Need help? First search the forum & WiKi, then post in the help forum with a clear topic, request, & OSM. Then please WiKi the correct solution. If you want my personal assistance, I charge by the hour or for an exchange of services.
infuzion
smstar
smstar
 
Posts: 6169
Joined: Wed May 04, 2005 8:02 pm
Location: Earth, USA, CO, Denver

Re: how to start the adsr primitive with a trigger ?

Postby tracert on Wed Feb 01, 2012 1:57 pm

Why not work ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
tracert
essemer
 
Posts: 29
Joined: Sat Mar 26, 2011 7:55 pm

Re: how to start the adsr primitive with a trigger ?

Postby djbrynte on Wed Feb 01, 2012 1:59 pm

Because the midi to poly isent connected To the freq and why did you remove eveything? Send me your osm and il try to fix it. Or if infuzion wana do it go on.
djbrynte
smanatic
 
Posts: 877
Joined: Mon Jun 22, 2009 9:51 am
Location: Stockholm, Sweden

Re: how to start the adsr primitive with a trigger ?

Postby Xtinct on Wed Feb 01, 2012 2:47 pm

This works
capture.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Xtinct
essemilian
 
Posts: 222
Joined: Thu Feb 10, 2011 11:06 pm

Re: how to start the adsr primitive with a trigger ?

Postby djbrynte on Wed Feb 01, 2012 4:21 pm

Nice xtinct.
djbrynte
smanatic
 
Posts: 877
Joined: Mon Jun 22, 2009 9:51 am
Location: Stockholm, Sweden

Re: how to start the adsr primitive with a trigger ?

Postby infuzion on Thu Feb 02, 2012 2:22 am

Xtinct wrote:This works
That's what I said; Gate not Trigger.
Need help? First search the forum & WiKi, then post in the help forum with a clear topic, request, & OSM. Then please WiKi the correct solution. If you want my personal assistance, I charge by the hour or for an exchange of services.
infuzion
smstar
smstar
 
Posts: 6169
Joined: Wed May 04, 2005 8:02 pm
Location: Earth, USA, CO, Denver

Re: how to start the adsr primitive with a trigger ?

Postby DownsS on Wed Apr 04, 2012 5:55 am

Thank you very much for sharing!
That's very useful for me.
So, when I faced such problem, that was really great to find the answer here ;)
Thanks a lot!
DownsS
essemer
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 03, 2012 6:27 am

Re: Updated Threads about Men's Health

Postby jacoboram75 on Tue May 15, 2012 5:01 am

About diabetes - causes (low blood sugar, glucose, insulin
MODERATOR EDIT:
...blah blah spam spam <deleted> - bye bye <banned>
jacoboram75
essemer
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 27, 2012 5:06 am

Re: how to start the adsr primitive with a trigger ?

Postby pall on Tue May 15, 2012 12:20 pm

adsr with diabetes... haaaahaaahaa!
pall
essemilian
 
Posts: 333
Joined: Thu Dec 09, 2010 12:27 pm
Location: Transilvania


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron