Bitmap bus issue

Discuss suspected defects before submitting a bug report

Moderator: electrogear

Bitmap bus issue

Postby ccpurno on Fri Aug 13, 2010 5:50 pm

When I try to transmit a bitmap image and the size info through a wireless bus
(= first bus create, then add wireless output) , it doesnt work.
Only when I send them via seperate wireless channels it works.

Anyone can repro?

CC
Last edited by ccpurno on Fri Aug 13, 2010 9:30 pm, edited 1 time in total.
ccpurno
essemist
 
Posts: 110
Joined: Tue Nov 28, 2006 6:15 pm
Location: NL

Re: Bitmap wireless bus issue

Postby stw on Fri Aug 13, 2010 6:10 pm

ccpurno wrote:When I try to transmit a bitmap image and the size info through a wireless bus
(= first bus create, then add wireless output) , it doesnt work.
Only when I send them via seperate wireless channels it works.

Anyone can repro?

CC


as usual: please send an osm.
stw
smanatic
 
Posts: 641
Joined: Mon Jun 30, 2008 2:55 pm

Re: Bitmap wireless bus issue

Postby trogluddite on Fri Aug 13, 2010 6:12 pm

Just tested - seems you can't send bitmaps via a buss at all (direct link or wireless).
Feel free to use any schematics and algorithms I post on the forum in your own designs - a credit is appreciated (but not a requirement).
Don't stagnate, mutate to create. Without randomness and serendipity the earth would be just another barren rock.
User avatar
trogluddite
smychopath
 
Posts: 3033
Joined: Mon Oct 20, 2008 3:52 pm
Location: Yorkshire, UK

Re: Bitmap bus issue

Postby ccpurno on Fri Aug 13, 2010 10:39 pm

yes, I confrm too that its purely bus related.

See attached example.

CC
Attachments
bus_test.osm
(16.96 KiB) Downloaded 172 times
ccpurno
essemist
 
Posts: 110
Joined: Tue Nov 28, 2006 6:15 pm
Location: NL

Re: Bitmap bus issue

Postby trogluddite on Sat Aug 14, 2010 1:00 pm

Just doing some testing with other data types - most of them OK, but it seems that the 'mem' data type also can't be sent via a bus.
Would be better if the bus create and extract at least prevented the selection of an invalid data type.
Feel free to use any schematics and algorithms I post on the forum in your own designs - a credit is appreciated (but not a requirement).
Don't stagnate, mutate to create. Without randomness and serendipity the earth would be just another barren rock.
User avatar
trogluddite
smychopath
 
Posts: 3033
Joined: Mon Oct 20, 2008 3:52 pm
Location: Yorkshire, UK

Re: Bitmap bus issue

Postby infuzion on Wed Nov 23, 2011 8:30 am

Bug still present in SM2.0.5.
Need help? First search the forum & WiKi, then post in the help forum with a clear topic, request, & OSM. Then please WiKi the correct solution. If you want my personal assistance, I charge by the hour or for an exchange of services.
infuzion
smstar
smstar
 
Posts: 6169
Joined: Wed May 04, 2005 8:02 pm
Location: Earth, USA, CO, Denver


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests