Pro Tools' AAX plugin support

Suggest new features, components or other changes to the software

Moderator: electrogear

Pro Tools' AAX plugin support

Postby infuzion on Mon Nov 07, 2011 5:38 am

http://www.avid.com/US/resources/AAX-pl ... patibility
AAX is the new RTAS.
Honestly IMHO Pro Tool's grip on the lower-high-end studios has slipped, seems many producers & mastering engineers have switched to Magix's Sampletude or even Ableton Live (since 64bit audio was supported in v7+). But Pro Tools users in general have the cash to spend on more plugins, so being able to pump out plugs to a market that is used to paying $250+, I see an opportunity.
Need help? First search the forum & WiKi, then post in the help forum with a clear topic, request, & OSM. Then please WiKi the correct solution. If you want my personal assistance, I charge by the hour or for an exchange of services.
infuzion
smstar
smstar
 
Posts: 6169
Joined: Wed May 04, 2005 8:02 pm
Location: Earth, USA, CO, Denver

Re: Pro Tools' AAX plugin support

Postby jobro on Thu Feb 09, 2012 6:49 am

I concur.
User avatar
jobro
smanatic
 
Posts: 648
Joined: Mon Mar 20, 2006 6:31 am
Location: Stockholm, Sweden


Return to Ideas and Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests